Feest Menu ** aanrader **  (vanaf 6 pers.)

  • Bord van de chef:  Bon Bon van gerookte zalm & Kingkrab, seizoen paté met uienconfituur, gerookte Boerenham met meloen OF kabeljauw jonge prei bieslooksausje
  • Nieuwpoortse garnaalsoep
  • Speenvarkengebraad met mosterdsaus,  seizoengroentjes en aardappelkroketjes OF Ardeens kalkoengebraad, romige oesterzwammen,  seizoengroentjes en kroketjes
  • Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten

€ 47 per persoon (Niet te verkrijgen met Kerst en Nieuwjaar)

 

Gastronomisch Menu  ** aanrader ** (vanaf 10 pers.) 

  • Kreeft “Belle Vue”  OF Halve kreeft (250gr) op wijze van de chef  OF Verrasingsbord met 4 warme en 4 koude hapjes 
  • Kreeftenbisque met Armagnac
  • Kalfsgebraad met boschampignons,stoofpotje van seizoensgroentjes en aardappelkroketjes OF Grietbot met groene groentjes , witte wijnsaus en kruidenpuree
  • Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten

€ 58,00 per persoon (Niet te verkrijgen met Kerst en Nieuwjaar)